Badeværelse

Badeværelse

Mangler du en dygtig håndværker, som kan modernisere dit badeværelse fra gulv til loft?

Jyske Tømrer ApS står for totalrenoveringen af dit badeværelse, så det bliver nyt, lækkert og moderne!

Jeg står for god og grundig håndværksmæssig kvalitet hele vejen igennem. Vi tager først en god snak om dine ønsker og forventninger, så vi sammen kan finde frem til den bedst tænkelige løsning for dig. Her bidrager jeg med idéer og inspiration, samt faglig sparring til dit projekt. Med mange års erfaring har jeg prøvet lidt af hvert og er blevet god til at finde de gode løsninger på en hvilken som helst udfordring. Jeg kender også faldgruberne og ved, hvad der ikke kan lade sig gøre.

Jeg står for al koordinering med de øvrige håndværkere, så byggeprocessen glider nemt og smidigt. Langt de fleste opgaver klarer jeg dog selv. Det er en stor fordel, at dén, du laver aftalen med, også er dén, der udfører opgaven.  Derved undgår vi misforståelser, og projektet bliver desuden billigere for dig jo færre håndværkere, du skal sætte i sving.

Totalrenovering af badeværelser i Køge, Ringsted og omegn. Jeg kører også til Vestegnen, Sydsjælland og Vestsjælland, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du bor lidt længere væk.

Hvorfor vælge os

Mester selv, der udfører opgaven

Hos Jyske Tømrer ApS er det mester selv, der indgår aftalen med dig og udfører opgaven. Ingen misforståelser eller tab af information i overlevering. Direkte kommunikation mellem dig og mig.

Erfaring og ekspertise

Snart 30 års erfaring i branchen gør, at jeg kan lave alt. Jeg har rutinen med opgaverne, så jeg kan arbejde effektivt og præcist.

Alsidige kompetencer

Udover at være en dygtig tømrer har jeg også erfaring med mange murer- og maleropgaver. Det bliver både billigere og nemmere for dig, når du kan nøjes med at indgå aftale med én dygtig og grundig håndværker.

Byggestyring

Jyske Tømrer ApS er gode til byggestyring. Med byggemøder og den rette planlægning af rækkefølgen i opgaverne får du den optimale byggeproces.

Få et uforpligtende tilbud
    Få et uforpligtende tilbud