Døre og vinduer

Døre og vinduer

Trænger dit hus til nye tidssvarende vinduer og døre? Med udskiftning af vinduer og døre giver du dit hus en fremtidssikring både i form af et bedre energiregnskab og et smukt og moderne udseende.

Jyske Tømrer ApS står gerne for udskiftningen af dine døre og vinduer. Det gælder både, hvis du ønsker at skifte alle vinduer og døre i huset, og hvis dit projekt blot drejer sig om et par vinduer ad gangen.

Vi har et samarbejde med KPK-vinduer, som leverer danske produkter af høj kvalitet. Der er mange muligheder, når du skal vælge vinduer og døre, og vi bidrager altid gerne med vejledning og sparring. Vi spørger ind til dine behov og fortæller, hvad andre kunder har været glade for. Det handler både om funktionalitet, vedligeholdelse og at matche husets stil og arkitektur.

Vi står naturligvis altid for at opmåle og bestille de rette produkter hjem.

Selve udskiftningen sker grundigt og med håndværksmæssig akkuratesse og sans for detaljerne. Vi skifter naturligvis også både tagvinduer, terrassedøre og større glaspartier.

Udskiftning af døre og vinduer i Køge, Ringsted og på resten af Syd-, Midt- og Vestsjælland.

Hvorfor vælge os

Mester selv, der udfører opgaven

Hos Jyske Tømrer ApS er det mester selv, der indgår aftalen med dig og udfører opgaven. Ingen misforståelser eller tab af information i overlevering. Direkte kommunikation mellem dig og mig.

Erfaring og ekspertise

Snart 30 års erfaring i branchen gør, at jeg kan lave alt. Jeg har rutinen med opgaverne, så jeg kan arbejde effektivt og præcist.

Alsidige kompetencer

Udover at være en dygtig tømrer har jeg også erfaring med mange murer- og maleropgaver. Det bliver både billigere og nemmere for dig, når du kan nøjes med at indgå aftale med én dygtig og grundig håndværker.

Byggestyring

Jyske Tømrer ApS er gode til byggestyring. Med byggemøder og den rette planlægning af rækkefølgen i opgaverne får du den optimale byggeproces.

Få et uforpligtende tilbud
    Få et uforpligtende tilbud