Tilbygning

Tilbygning

Når huset bliver for lille, så er der heldigvis råd for det!

Jyske Tømrer ApS står for at bygge din tilbygning, så du og din familie får god plads til det hele.

I byggeriet af en tilbygning er der rigtig mange opgaver, der skal udføres. Jeg sørger for at styre processen, så du kommer godt og sikkert i mål. Det gælder om at få det hele med fra starten, så byggeriet kan planlægges bedst muligt.

Jyske Tømrer ApS har erfaringen og rutinen. Ved de indledende møder sørger jeg for at spørge ind til dine ønsker og behov. Jeg bidrager gerne med gode idéer til løsninger, samt masser af billed- og inspirationsmateriale, hvis du ønsker det.

Der skal tages højde for mange aspekter i byggeriet. Det gælder det visuelle udtryk, hvor en tilbygning gerne skal indgå naturligt i det eksisterende byggeri, og det gælder den praktiske indretning og udførelse af selve byggeriet.

Jyske Tømrer ApS tager sig af al koordinering med de øvrige håndværkere, såsom elektriker, VVS’er, murer og maler. Jeg har dygtige faste samarbejdspartnere inden for alle håndværk, så jeg kan stå inde for, at de leverer høj faglig kvalitet i deres respektive fag. Udover byggestyringen tager jeg mig naturligvis selv af alt tømrerarbejde.

Tilbygning i Køge, Ringsted og omegn? Kontakt Jyske Tømrer ApS i dag!

Hvorfor vælge os

Mester selv, der udfører opgaven

Hos Jyske Tømrer ApS er det mester selv, der indgår aftalen med dig og udfører opgaven. Ingen misforståelser eller tab af information i overlevering. Direkte kommunikation mellem dig og mig.

Erfaring og ekspertise

Snart 30 års erfaring i branchen gør, at jeg kan lave alt. Jeg har rutinen med opgaverne, så jeg kan arbejde effektivt og præcist.

Alsidige kompetencer

Udover at være en dygtig tømrer har jeg også erfaring med mange murer- og maleropgaver. Det bliver både billigere og nemmere for dig, når du kan nøjes med at indgå aftale med én dygtig og grundig håndværker.

Byggestyring

Jyske Tømrer ApS er gode til byggestyring. Med byggemøder og den rette planlægning af rækkefølgen i opgaverne får du den optimale byggeproces.

Få et uforpligtende tilbud
    Få et uforpligtende tilbud