totalentreprise

Totalentreprise

Har du købt en ældre bolig, som trænger til en totalrenovering fra A til Z? Skal du have bygget en tilbygning? Eller drejer opgaven sig om et nyt køkken, en omfordeling af rum i boligen, eller et nyt badeværelse?

Jyske Tømrer ApS påtager sig totalentreprisen i alle tilfælde. Byggestyring er én af mine spidskompetencer, og jeg nyder at styre dit projekt godt i mål, så du kan glæde dig over et godt, solidt og smukt resultat.

Koordineringen og planlægningen af byggeprocessen er altafgørende for din byggeoplevelse. Med god styring sørger Jyske Tømrer ApS for, at byggeriet eller renoveringen skrider godt og effektivt fremad. Jeg trækker i trådene, så alting sker i rigtig rækkefølge, og resultatet bliver præcis, som du ønsker det. Jeg sørger naturligvis for at holde dig velinformeret undervejs.

Jyske Tømrer ApS samarbejder med en dygtig ingeniør, som bidrager med beregninger, når det gælder bærende konstruktioner. Desuden har jeg dygtige samarbejdspartnere inden for alle de involverede håndværksfag.

En af de store fordele ved at vælge Jyske Tømrer ApS er dog, at jeg selv står for en stor del af byggeriet. Med mange års erfaring og ikke mindst en grundig omhu og en respekt for de forskellige fagopgaver, er jeg i stand til at bygge med høj håndværksmæssig kvalitet for dig.

Kontakt Jyske Tømrer ApS med det samme, hvis du skal bygge til eller står over for en totalrenovering af din bolig i Køge, Ringsted eller et andet sted på Sjælland.

Hvorfor vælge os

Mester selv, der udfører opgaven

Hos Jyske Tømrer ApS er det mester selv, der indgår aftalen med dig og udfører opgaven. Ingen misforståelser eller tab af information i overlevering. Direkte kommunikation mellem dig og mig.

Erfaring og ekspertise

Snart 30 års erfaring i branchen gør, at jeg kan lave alt. Jeg har rutinen med opgaverne, så jeg kan arbejde effektivt og præcist.

Alsidige kompetencer

Udover at være en dygtig tømrer har jeg også erfaring med mange murer- og maleropgaver. Det bliver både billigere og nemmere for dig, når du kan nøjes med at indgå aftale med én dygtig og grundig håndværker.

Byggestyring

Jyske Tømrer ApS er gode til byggestyring. Med byggemøder og den rette planlægning af rækkefølgen i opgaverne får du den optimale byggeproces.

Få et uforpligtende tilbud
    Få et uforpligtende tilbud