Profil

Jyske Tømrer ApS

– Solidt, jysk tømrerarbejde i Køge, Ringsted og omegn
Nybyg, tilbyg, tagarbejde, renovering – ja, der er stort set ikke den tømreropgave, jeg ikke kan klare. Jeg har efterhånden set det meste i mine 25 år som tømrer. Gennem årene er jeg også blevet dygtig til mange former for murerarbejde. Det betyder, at jeg kan klare flere opgaver egenhændigt, hvor du ellers skulle have fat i flere håndværkere.
Tillid – et grundprincip
Jeg driver i dag Jyske Tømrer som enkeltmandsvirksomhed i Bjæverskov mellem Køge og Ringsted, da jeg hellere vil gøre tingene på min egen måde. Jeg kan godt lide at møde mine kunder i øjenhøjde, så vi kommer ordentligt fra start og er enige om alle aspekter af opgaven. Derudover er det altid samme person, der ser opgaven an, giver et tilbud og udfører arbejdet. Det handler kort og godt om tillid. 

Jeg laver som sagt alt inden for tømrer- og snedkerfaget og har igennem mine 25 år som håndværker blandt andet:
– Renoveret og lagt nye trægulve
– Opfrisket husfacader
– Bygget tagkonstruktioner, carporte og udhuse
– Lavet totalrenoveringer af gamle huse

Som nævnt er jeg heller ikke bleg for at lave murerarbejde, og jeg kan blandt andet renovere badeværelser. Skal du have lavet en ny dør, kan jeg desuden etablere et nyt dørhul i muren – og gøre det pænt og nydeligt.

Fleksibel og til at tale med
Jeg holder til i Bjæverskov mellem Køge og Ringsted, men dækker principielt hele Sjælland. Jeg står kort godt for tillid, et bredt repertoire af kompetencer og god dialog. Ring – så får du et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud